Ik ben ‘op-en-top’  Genkenaar.  Met mijn Marokkaanse ‘roots’ kom ik uit een mijnwerkersfamilie. Ik hou van reizen en neem graag nieuwe uitdagingen aan.  Met de meer dan 100 nationaliteiten die onze stad telt, mag ik me gelukkig prijzen elke dag een beetje op wereldreis te zijn in onze prachtige stad Genk!

 

Mijn grootvader is één van de zovele mijnwerkers die ongelooflijk werk heeft verricht voor de toekomst van zijn kinderen.  Ik ben daar trots op en kan met een gerust hart zeggen dat het hen gelukt is! Ik woon nog steeds in Winterslag, in de vierde tuinwijk. Ons gezin telt vijf kinderen met ieder zijn eigen talent en kennis. Mijn ouders, Habiba & Abderazak, hebben het best wel druk gehad met ons. En ik mag toch wel – samen met mijn broers en zus -  vaststellen dat ze dat super gedaan hebben!

 

Al van jongs af aan ben ik bewust bezig met het bundelen van krachten.  Zowel letterlijk als figuurlijk ‘beweging’ creëren. Ik doe dit aan de hand van vrijwilligerswerk & door lokaal ondersteuning aan te bieden. Mijn eerste politieke stappen heb ik gezet in het kabinet van ex-minister Jo Vandeurzen. Het politieke leven is intensief maar vooral ook zeer leuk. Naast mijn mandaat als volksvertegenwoordiger in Brussel, ben ik ook nog actief als gemeenteraadslid in Genk. Zowel lokaal als bovenlokaal luister ik graag naar jullie bezorgdheden. Ik geloof sterk dat net zoals in de sportwereld élke actie telt en voor verandering kan zorgen.

 

https://www.facebook.com/nawalfarihpagina/

https://twitter.com/NawalFarih

nawal.farih@kamer.cdenv.be

About Me

  • https://www.facebook.com/nawal.farih
  • https://www.instagram.com/nawalfarih