• 24/7

De kogel is door GENK!

Dankzij de steun van de kiezers & de partij kan ik vandaag vermelden dat ik naar voor geschoven ben als toekomstig schepen. Ik mag de bevoegdheden sociaal welzijn & individuele hulpverlening vanaf 2022 overnemen van mijn collega Ria Grondelaers. Graag wil ik iedereen uitdrukkelijk bedanken voor deze kans zowel de Genkenaren als de partij!


Ik stel jullie ook graag mijn 2 jong CD&V collega's voor, Toon Vandeurzen mag direct van start gaan als schepen van jeugd & economie. Karel Kriekemans start in 2021 als schepen van evenementen en toerisme. CD&V Genk kiest duidelijk voor de toekomst en vernieuwing en wij mogen jongeren mee aan de beslissingstafel!


Als jong CD&V zijn we enthousiast over het resultaat dat we hebben neergelegd, buiten de 3 schepenambten die we in de wacht hebben kunnen slepen zijn we met 5 van de 11 kandidaten rechtstreeks verkozen tot gemeenteraadslid.


Wat een campagne, wat een heerlijk samenhorigheidsgevoel.

De eerste stappen zijn gezet, we hebben de kiezer kunnen overtuigen. En dan nu... het harde werk!


Groetjes

Nawal.

Nawal Farih, Toon Vandeurzen & Karel Kriekemans

Met veel goesting kijk ik uit naar deze nieuwe uitdaging. Groetjes Nawal

140 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • https://www.facebook.com/nawal.farih
  • https://www.instagram.com/nawalfarih